Kategóriák

Kosár  

A kosár üres

0,00 Ft‎ Szállítás
0,00 Ft‎ Adó
0,00 Ft‎ Összesen

Az árak az Áfát tartalmazzák

Kosár Fizetés

Hírlevél

Beszállítók

http://myhsin-ni.com/img/p/2/9/29-thickbox_default.jpg View full size

Luxurs Series Arany Arcmaszk

Az arany oldja a sejtek energiablokkjait, megakadályozza a bőr idő előtti öregedését, serkenti a bőrsejtek megújulását, - regenerál – ránctalanít

More details

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

8 hasonló termék:

A maszk fő hatóanyagai: arany ion, hyaluronsav, kollagén, pentavitin (szacharid izomerát). Az arany ion intenzíven felerősíti a többi hatóanyag működését, kedvezően befolyásolja az élettani folyamatokat, gyorsítja a beépülő hatóanyagok működését. Az arany ion elősegíti a hyaluronsav jobb felszívódását, hasznosulását a bőr felső rétegében, és katalitikus hatásával pozitívan befolyásolhatja a sejtek regenerálódását és újraképződését, valamit a megfelelő hidratáltságát. Pentavitin, „nedvesség-mágnes” természetes hidratáló, mely aktívan hidratálja a bőrt, csökkenti a lehetséges irritációt. A kollagén minden esetben hidratál, feszesít, ránctalanít. Ez a speciális hatóanyagokkal átitatott maszk segít lekötni a szabadgyököket. A sejtek ionjait egyensúlyban tartja ezáltal lassítja illetve megelőzi a bőr öregedési folyamatait. Rendszeres használatával a bőr tökéletesen feszes, sima, üde és egészséges lesz.

Használata ajánlott érett, igénybevett, extra hidratálást igénylő bőrre heti 1-2 alkalommal.

Jó tudni!

Az arany a fény, a szépség, a gazdagság és az energia szimbóluma. Az arany oldja a sejtek energiablokkjait, megakadályozza a bőr idő előtti öregedését. Az öregedő bőr első számú segítője, bőrfiatalító hatással bír, segít eltüntetni a ráncokat és az apróbb bőrhibákat, Óriási mennyiségű vizet képes megkötni a bőrben, kb. 300-szor annyit, mint a saját tömege. Az aranyat a legkorszerűbb nanotechnológiás eljárással vagy elektronikus-galvanikus úton teszik oldhatóvá, relatív nagy molekulamérete által hosszú ideig marad a bőrben. A maszk használatával látványos eredményt tudunk elérni a bőr öregedési folyamatainak késleltetésében, rugalmasságának, feszességének visszanyerésében – különösen ráncos, érett, igénybevett bőr esetén.

Összetevők: gold foil, sodium hyaluronate, arbutin, collagen, saccharide isomerate, fagus sylvatica extract, aloe extract, dipotassium glycyrrhetinate, sorbeth-30, methylisothiazolinone, water, perfume.

Használati utasítás: Az arc megtisztítása után vegye le a gyöngy papírt és helyezze a maszkot az arcra. Nyomkodja meg enyhén az arcon és kb. 15-20 percig hagyja rajta, majd távolitsa el. Gyengéd arcmaszirozás után hagyja a kivonatot felszivódni.

Használati utasítás: Az arc megtisztítása után bontsa ki a tasakot és vegye ki a maszkot. Hajtsa szét és távolítsa el a gyöngy papírt. A maszkot először a homlokra helyezze fel, majd lefele haladva igazítsa az arcra. Nyomkodja meg enyhén az arcon és kb. 20-25 percig hagyja rajta, majd távolítsa el. Gyengéd arcmasszírozás után hagyja a kivonatot felszívódni. Hideg téli napokon tegyen a maszkra egy törölközőt, így nem kelt hideg hatást.

A felhasználók még nem véleményezték a terméket.

Írja meg véleményét

Luxurs Series Arany Arcmaszk

Luxurs Series Arany Arcmaszk

Az arany oldja a sejtek energiablokkjait, megakadályozza a bőr idő előtti öregedését, serkenti a bőrsejtek megújulását, - regenerál – ránctalanít

Írja meg véleményét