Kategóriák

Kosár  

A kosár üres

0,00 Ft‎ Szállítás
0,00 Ft‎ Adó
0,00 Ft‎ Összesen

Az árak az Áfát tartalmazzák

Kosár Fizetés

Hírlevél

Beszállítók

SOMOGYI BROTHERS KERESKEDELMI KFT.

A Kft alapítói és tulajdonosai korábbi vállalkozásukban is elsősorban az importból származó termékek beszerzésével és értékesítésével foglalkoztak, illetve hosszú éveken át az Amerikai Egyesült Államokban működő saját vállalkozással szereztek komoly szakmai tapasztalatokat.

A Somogyi Brothers Kft. 2008-évben alakult családi vállalkozásként. Az alapításkor kitűzött célként határozták meg, a magyarországi kozmetikai piacon történő megjelenést és olyan különleges termékek belföldi forgalmazását, amelyek a magyar szépségipar területén jelenleg még nem ismertek.

A Kft fő tevékenysége a távol keleti országok és elsősorban Taiwan üzleti kapcsolataiból származó lehetőségek kihasználását jelenti. A személyes kapcsolatok révén kölcsönös előnyök érvényesítésével biztosítják a különleges termékek beszerzési lehetőségeit, biztosítva a magas minőségi szintet és a minőséggel arányos árakat.

A megalakulástól eltelt viszonylag rövid időszak igazolta a meghatározott célok realitását.

Jelenleg már saját márkás termékek forgalmazása is megtörténik.

A cég további fejlődése érdekében az importált és belföldön forgalmazott termékek választékának bővítése, és a viszonteladó partnerek számának növelése szükséges.

Somogyi Brothers Kereskedelmi Kft.
Cim: H-1141, Budapest
Cégjegyzékszám: 01-09-922281
Adószam: 14582899-2-42