Kategóriák

Kosár  

A kosár üres

0,00 Ft‎ Szállítás
0,00 Ft‎ Adó
0,00 Ft‎ Összesen

Az árak az Áfát tartalmazzák

Kosár Fizetés

Hírlevél

Beszállítók

My Hsin-Ni arcmaszkok

There are 9 products.

Napjainkban egyre kevesebb időnk marad arra, hogy megőrizzük szépségünket és megfékezzük az idő múlásának látható nyomait testünk felett. Arcbőrünk ápolása kiemelt figyelmet igényel, hiszen arcunk egyrészt mindig „szem előtt” van, másrészt bőrünk itt különösen vékony, érzékeny, könnyebben kiszárad, ráncosodik. A kollagén termelődésének csökkenésével –mely 30 éves korunk körül kezdődik- a bőr kevesebb vizet raktároz, és megjelennek az első ráncok. A minden napi arcápolás mellett hetente 1-2 alkalommal szüksége van a bőrnek extra hidratálásra. Ennek legnépszerűbb formája a maszkok használata, melyekkel a hidratáláson túl jelentős táplálást is biztosíthatunk arcunknak, s nem utolsó sorban a ráncok elleni harcban is nagy segítségünkre lehetnek. Használatuk azonban sokszor macerás (lemosni, lehúzni…stb.). Erre a problémára kínálunk Önnek megoldást, hiszen a My Hsin-Ni szövetmaszkok azon túl, hogy egyedülállóan extra hidratálást biztosítanak bőrének, -hatóanyag összetételtől függően – rendkívüli tápláló és ránctalanító hatással is bírnak.

DE MITŐL MÁS A MY HSIN-NI BEAUTY MASZK?

A szövetmaszk- mint neve is mutatja-eltér a hazánkban elterjedt krém állagú, kenhető maszkoktól. Hatása azonban sok esetben túlszárnyalja azokat. Az arc méretére és formájára szabott speciális kozmetikai szövet 30 ml esszenciával átitatva rendkívüli hidratálást és táplálást biztosit arcbőrének, mindezt könnyen használhatóan! A My Hsin-Ni szövetmaszk már a kibontás pillanatától különlegesebb, az esszencia finom selymessége, kellemes illata teszi élménnyé használatát. A maszk hűvösen simulva bőrünkre táplál, hidratál és gondoskodik annak ápolásáról. Igényeinkhez mérten és arcbőrünknek megfelelően megtalálhatjuk a alapmaszkoktól kiindulva a Prémium kategóriás maszkokat is. Ismerjük meg az aranyba zárt fiatalság titkát, a nanotechnológiát, melynek alkalmazása egyre népszerűbb a szépségiparban, töltsük fel bőrünket az elengedhetetlen kollagénnel és hyaluronnal, mindezt kényelmesen, saját otthonunkban .

"Ez az én utam, szépségem és fiatalságom titka, melyet most megosztok Önnel! Tartson velem és ismerje meg az ázsiai nők féltve őrzött szépségének receptúráját, melyet esszenciába zártunk az Ön igényeire szabva."

Szeretettel:

Hsin-Ni Liu
Zongoraművésznő

More

  • View as: